15-16 października 2016 r.
Wielickie podziemia to nie tylko unikalne solne komory i korytarze, ale również idealna sceneria do poszukiwań inspiracji kulinarnych. Mroczne i magiczne sztolnie to miejsca, które wyjątkowo pozwalają rozwinąć kulinarne horyzonty i dostarczą nowych, niezwykle apetycznych wrażeń.
Dziennikarze prasowi, blogerzy i reporterzy TVP w dniach 15-16.10 br. uczestniczyli w wizycie studyjnej i warsztatach kulinarnych ponad 100 m pod ziemią w Kopalni Soli "Wieliczka".
Mistrzowskie potrawy ze szczyptą soli, przygotowane przez zespół Szefa Kuchni oraz pokaz inspiracji kulinarnych były niekwestionowaną atrakcją tego wydarzenia.
Uczestnicy warsztatów wyjechali na powierzchnię zachwyceni i pod wrażeniem feerii smaków, serwowanych przez Gospodarzy.
Rezalizując projekt "Inwestycje i rozwój gospodarczy" odwiedzamy prężnie działające regiony...
więcej >>>Region Warmii i Mazur Zachodnich ma bardzo szeroki wachlarz atrakcji dla każdego turysty, o czym mogli się przekonać uczestnicy ostatnich projektów zorganizowanych przez EVOLUTION...
więcej >>>Na zaproszenie Stowarzyszenia Olsztyński Obszar Aglomeracyjny zorganizowaliśmy wizytę studyjną pod hasłem "Sielska Warmia". Efektem wizyty były ciekawe publikacje - wspaniałego i atrakcyjnego regionu.
Dokładny plan wizyty - pdf.